iDeal

Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Kies in het bestelmenu de betaalmethode iDEAL, kies de juiste bank en plaats de bestelling. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank. De betaling is bij ons per direct ontvangen, ideaal dus voor bestellingen die z.s.m. geleverd dienen te worden.

» Wist je dat je met iDEAL in veel gevallen ook zonder e.dentifier / scanner / digipas kunt betalen? Je kunt, zeker mobiel, vaak betalen via de app van je bank (met behulp van je pincode), dus ideaal als je onderweg bent of geen computer bij de hand hebt!

SOFORT BANKING

SOFORT Banking is een belangrijke online betaalmethode in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland, maar wordt ook veel gebruikt in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. SOFORT wordt aangeboden door bijna 30.000 online winkels en is goed voor meer dan 100 miljoen succesvolle transacties tot nu toe.

SOFORT is een directe betaalmethode met dezelfde beveiligingsnormen die worden gebruikt bij online bankieren. Daarnaast worden er regelmatig tests uitgevoerd om de bescherming van persoonlijke gegevens te controleren. SOFORT is niet gebonden aan een specifieke bank, maar stuurt de consument direct naar zijn of haar eigen bankomgeving voor het accepteren van de betaling. Consumenten hoeven zich hierdoor niet te registreren, geld te storten op een tussenrekening of een creditcard te hebben om van deze service gebruik te maken, waardoor SOFORT extreem laagdrempelig is.

NB: SOFORT Banking is geen direct gegarandeerde betaalmethode, zoals iDEAL. Het kan enkele dagen duren voordat de betaling op je account wordt gestort. De duration en holdback percentage voor SOFORT zijn 7 dagen en 100%.

Bancontact

De nummer 1 betaalmethode in België

Bancontact, voorheen bekend als Mister Cash, is de populairste online betaalmethode in België.

Creditcard

Naast bovenstaande betaalmethoden is het ook mogelijk om bij actionspeelgoed.nl te betalen met je creditcard. Wij accepteren de volgende creditcards; American Express, Visa, Maestro en Mastercard.