Verzenden

Alle bestellingen in Nederland worden verzonden via DHL. De verzending kost €4.95.

Voor Verzending naar België rekenen wij €6.95. 

Indien je bij ons doordeweeks voor 15:00 besteld, verzenden wij de bestelling dezelfde dag. Dan kun je de bestelling de volgende dag verwachten. Bestellingen die op zaterdag en zondag worden gedaan worden doorgaans geleverd op dinsdag. Soms kan het voorkomen dat door externe factoren het langer duurt om je bestelling te verzenden. Mocht dit het geval zijn dan laten wij je dit weten.

Verzending buiten Nederland

Woon je buiten Nederland, maar wilt je toch een product bij ons bestellen? Dat is zeker mogelijk wij leveren in de volgende landen; België, Duitsland en Luxemburg. De verzendkosten hiervoor bedragen €6.95. Wanneer je voor 15:00 bij ons besteld, verzenden wij de bestellingen dezelfde dag. De levertijd voor onze Belgische klanten bedraagt 1-2 werkdagen. Wij verzenden de pakketten naar België in samenwerking met bPost.

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@actionspeelgoed.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retour adres: Prinses marijkestraat 9, 4671GB Dinteloord  

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@actionspeelgoed.nl Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.